Hallå!

Tänkte börja med nåt som jag kallar Mina åskiter. Där kommer jag skriva vad jag tycker och tänker om olika saker o ting. :)

Carolina Gynning: Halva svenska folket älskar henne halva hatar henne. Och jag måste säga att jag tillhör den halvan som älskar henne. Jag tycker hon verkar vara en enormt grym människa med massor av självförtroende. Hon gör precis som hon vill och bryr sig inte om dom som tycker att hon är en "dum blondin"(ej blond längre, jag vet!). Jag kan inte säga att jag tycker att hon har gjort rätt som har gjort alla dessa bröstförstoringar osv. men hon gör som sagt allt hon känner för och hon gör det jävligt bra! :) So go Gynning! 

Kramar // . Sarah

Tjo!

Ja, då var först skoldagen över. Gud vad soft det var. Man gjorde typ ingetting, skit skönt. Men imon börjar det på allvar igen då. Menmen, sjukt kul var det iaf att träffa alla människor igen. :) Har precis varit o tränat så jag ska äta lite nu.

Pussar // Sarah

Nattinatti

Jag tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Inte för att jag tror att jag kan sova då. Jag menar vem kan sova när man ligger dr i sängen och vet att man börjar skolan imon. Fast egentligen är det nog lite kul allt om man tänker efter. Ska ju börja sista året nu. Sedan bär det av till gymnasiet. :)

Godnatt! 

Pussar / Sarah

Hjälp.

Hjälphjälphjälp! Imon börjar skolan. Hade nog inte riktigt insett det förren jag pratade i telefon med Lollo nyss. Då blir det tillbaka till tidiga vardagar, läxor. Tråkigt! Menmen , man får tänka på de bra sakerna också. Hmm. Man får träffa en massa människor som man inte sett på hela sommaren. :)

Men iaf. Jag har tänkt klicka hem ett par gladiatorsandaler. Och därför undrar jag vad ni tycker om vårens-/sommarens stora trend? Ska jag vara helt ärlig så kunde jag i början av sommaren inte fatta hur man skulle vilja ta på sig ett par. Men nu älskar jag dom! :)
Jag tycker nog att dom till vänster är snyggast. Vad tycker ni? :) Båda paren kommer från www.gojane.com. Dom har mkt snyggt till bra priser. :)

Nån mer än jag som längtar?

GOSSIP GIRL<3Kramar / Sarah


Måndag,

Godmorgon. Igår när jag kom hem var jag för trött för att skriva något, ville bara ta det lugnt och inte tänka på att skolan börjar snart. Så därför blir det ett inlägg om gårdagen nu istället. :)

Igår steg jag upp kvart i sju och stack till träningen. Mkt kul. :) Därefter tog jag bussen in till stan där jag hade bestämt möte med Lollo och Julia kvart över elva. Jag och Julia kom nästan samtidigt till kronan och ställde oss därför och väntade på Lollo. När klockan blev halv tolv, tjugo i tolv och Lollo fortfarande inte dykt upp bestämde vi oss för att ta en sväng in bland affärerna. När hon fortfararnde inte ringt eller så stack vi ner till frisörsalongen där Lollo klipper sig. Och där var hon. KLippningen + färgningen tog ländre tid än hon trott. Lollo är numera brunett  vilket ät skit fint. :) När vi gått runt på stan ett tag åt vi lunch på 3G, ett mktmkt bra café. :) Jag köpte ett linne på Gina Tricot 99:- , ny foundation L´oréal True match minerals 175:- , Jonas Brothers första CD 189:-. Jag vet att jag köpte några fler saker men kommer inte ihåg allt nu.

Förresten imon börjar skolan. Jippi! Not! :O

Krraaam . / Sarah

Första dagen med bloggen.

Eller första dagen, första timmarna kanske man ska säga. :) menmen tycker iaf att det är ganska kul. :)

Pratade med Lollo ch Julle innan, vi bestämde oss för att sticka till stauun imon. Men innan dess är det upp tidigt och sticka till träningen. :) Men nu ska jag typ sova snart för jag är bajsa trött och ska som sagt upp tidigt imon.

Så jag skriver väl inte mer ikväll. Så sov gott alla människor! :)

Kraamar // Sarah

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte pröva något jag aldrig gjort förut. Blogga! Jag vet inte riktigt(inte alls) hur det fungera men jag lär väl mig. Så om någon har lust att dela med sig om hur man fixar sidan,egen design osv. har jag inget emot det!  :)

Kramar .. / Sarah

RSS 2.0