Jag är kär

Godmorgon, eller eftermiddag kanske man ska säga eftersom klockan är efter 12. :) Men jag lovar, jag har faktiskt inte sovit tills nu. Har bara inte orkat äta frukost och därför inte bloggat heller.

Och igår. Då var jag ju på bio med några kompisar, och såg Twilight. Och jag blev typ kär! Ni som inte redan har sett den, gör det! Den var så bra att jag skulle kunna se den idag igen. Hinner inte med något längre inlägg, ska iväg. Men ha en bra fjärde advent. Kraam =)



When you can live forever, what do you live for? Åhh. så bra!


Twilight

Hejhej. Har ni haft det bra denna lördag? har inte hunnit skriva någonting för jag har inte varit hemma någonting. Har shoppat lite, kom nästan precis hem. Och nu ska jag snart iväg igen för att äntligen se Twilight. Jippi! Vad kul det ska bli. När jag kommer hem får det bli en rescension av filmen. Eller kanske imon förresten, orkar nog inte när jag kommer hem. :P Men ha en bra lördag kväll! Det ska jag ha. Puuss =)


Jag är duktig på att hitta saker!

Dom här fina modeillustrationerna hittade jag nyss. Jättefina måste jag säga. =) Dom är tecknade av  Moa Linqvist Barling. Hon använder sig av så fina färger. Och jag tycker att det är ett nytt och spännande alternativ till modefotografering. :) Ha det bra, ska försöka uppdatera mycket i kväll!


 

Visst är det häftigt? =)


Jullov

Hej! Nu har jag kommit hem från skolan .Så skönt att äntligen ha jullov. Och samla krafter inför den sista terminen i 9an. har lovat nig själv att verkligen satsa nästa termin, så att jag höjer mina starka VG. :) Men nu ska man inte tänka på skolan, det är ju jullov!  =)

Idag har vi gjort absolut ingenting i skolan, ingenting. För utom att gå till kyrkan i regn, om det nu räknas. Resten av fredagen tänker jag faktiskt spendera hemma. Känner att jag bara behöver ta det lugnt. :) Kan ju vara skönt att göra det också.

Förresten, någon bra film på tv i kväll?

 

Hoppas fortfarande på en vit jul! :)

Godnatt inlägg

Nu är jag skittrött, men jag känner att jag måste göra ett sista inlägg, tillbaka i bloggberoendet tro? :) Ocheftersom jag tipsat om några hemsidor dom senast dagarna kan jag väl göra det igen. Jag är ju bara för gullig, har läst att det är bra att berömma sig själv XD. Ni känner säkert igen sidan, bagsandfashion.com, den är ju inte precis okänd. Dom har iaf mycket fina saker, smycken, väskor, solglasögon, mm. Jag tycker ni ska ta er en till. För det är en av dom bästa sidorna om man letar efter accessoarer. :) Och det är billigt också!

Några armband som gärna skulle få landa i min brevlåda. ;)

 

Hittade dock ett litet minus, dom har fejk saker från kända märken. Det kanske är bra om man vill ha saker från dyra märken, men tänk på att man ofta ser att der är fejk, det genomskådas lätt!

  

Armband från Chanel? Plånbok från Gucci? Plånbok från Louis Vuitton? Nope, skulle inte tro det!

Men nu ska jag gå också lägga mig. Godnatt! =)


Svar från frågestunden




1. Hur lång är du? /// Amaaanda
Svar: Jag är jättelång, minst 1.80. Haha, nej jag bara skojar. Jag är ganska kort, ca. 1.60. :P

2.Berätta någonting om dig själv som inte många vet. :O)
Svar: En hobby jag har är att skissa och designa kläder. Har ett helt block fyllt med skisser som jag inte visat för någon.

3.vet inte va jag ska fråga men jag kan ju säga att din blogg är grymt bra och snygg men insidan räknas ju he he :-) jo nu vet ja va kom de sig att du började blogg?
Svar: Jag hade så sjukt tråkigt en dag, och tänkte jag kan ju starta en blogg! Det gör ju alla nu för tiden. Och sen fastnade jag för det om man säger så. ;)

4.hha, woho :D tkr du om honom? :))
Svar: jag vet inte vem du menar. Men kanske... :P

5.Har du något drömjobb, så fall vad?:)

Mvh Sophie

Svar: Jag vill jobba med något där jag har mycket makt. Mohahah. Nää, skojar bara. Men jag gillar inte att folk bestämmer över mig riktigt, så jag ska förmodligen starta mitt eget företag när jag blir äldre och är färdig utbildad. Jag vill kunna uppnå någonting med mitt jobb, inte bara gå dit för att jag måste. :)

6.vad är det som gör att du orkar fortsätta blogga varje dag? :) vad är det som peppar dig till att skriva ett nytt inlägg? om du förstår vad jag menar.
Svar: Först och främst tycker jag att det är så himla kul att blogga, att flera människor där ute läser om just min dag och vad jag tänker, det sporrar mig enormt. Och så är jag väldigt envis och målinriktad så när jag har bestämt mig för något så slutar jag inte bara, utan jag vill få någon form av reaktion, så därför kommer det snart att komma en kategori till. Spännande...

7.varför ska man läsa din blogg?
8.har du något djur?
9.vad gillar du för musik?
10.vilken färg har du på din tandborste? :D
Svar: 7. För att jag verkligen älskar att blogga, gör det främst för min egen skull men der är ju jättekul att det är många som läser. :) Och för att jag ger många tips om kläder och mycket annat. :) 8. Ja, en hund. Han heter Ajax. :) 9. Jag lyssnar på allt möjligt. Men om jag måste säga något band så gillar jag Jonas Brothers. I now... :) 10. Hmm... måste springa och kolla. Grönt, vitt och lite orange tydligen. =)

11.vad tycker du om den nya trenden?
följ gärna med i min blogg..

Svar: Ledsen, men jag har ingen aning om vilken trend du menar. :)

12.varför bloggar du?:)
Svar: Jag började att blogga för att jag absolut inte hade någonting att göra en dag i sluten av sommaren. Och jag gillade det, så nu är jag fast. :) Och så tycker jag att det är jätte kul att få någon form av respons, kommentarer osv. Och det är ju kul nu när fler och fler hittar min blogg själva, utan att jag måste kommentera som en idiot hos andra. ( Är bara ärlig :P)

13.värsta blogg du vet?
Svar. Värsta bloggen jag vet... hmm. Jag vet inte riktigt. Men en blogg som jag inte riktigt fastnat för är Egoinas( eller vad den nu heter) har aldrig riktigt förstått hennes attityd till saker och ting.

14.hur många läsare har du dagligen?
Svar: Jag har ca 90 läsare dagligen. Men mitt rekord på en och samma dag är 94. :)

15.kul med frågestund... Vad önskar du dig i julklapp? :)
Svar: Oj, en massa saker, man kan ju alltid önska sig. Sex and the city boxen, den med alla säsonger ni vet, stora pårlörhängen, smycken, böckerna som filmen Twilight är baserade på, Gossip Girl säsong 1, Volymmaster - Björn Axén, för att ta några exempel. =)


Det var alla frågor jag fick, tack så jätte mycket. :) Hoppas ni tyckte att det var kul. Det gjorde iaf jag. Puuss på er.

Torsdag.

Hejhej. Har inte uppdaterat någonting idag som ni kanske har märkt. Men det var för att jag ville att ni skulle kommentera och ställa frågor i mitt förra inlägg. :) man vill ju få några frågor när man ordnar frågestund, :). Men nu är klockan ganska exakt 9. Så nu sätter jag stopp för frågestunden. Nu ska jag svara på era frågor. Dom kommer snart. ;)

Och just det! Min dag. Idag hade jag ju komp tid, om ni kommer ihåg. :) Så jag var alltså ledig idag, det är ju aldrig fel. =) Jag gick en runda på stan, är man alltid efter med julklappar så är man, det går inte att ändra på. ;) Men nu har jag bara några kvar. Skönt! Men jag tror att der får bli en runda till imorgon efter skolan. :) Hugs! Hugs!


Jag fick just en bra idé

Hejhej. Har inte alls hunnit blogga någonting. Men idag har jag ju varit i skolan. :P Och efter det har jag tränat. Så det har alltså inte funnits så mycket tid. Man måste prirotera(stavning!), eller hur? =)

Men jag fick just en jättebra idé!  Vad skulle ni tycka om en frågastund? :) Vore inte det kul. Ni kanske har någonting om mig som ni undrat länge (länge och länge men iaf). :) NI har till klockan 21.00 på er i morgon kväll. Så fråga på. =) Svarar på det mesta, utom de frågor som jag tycker är allt för personliga. :) Ha det bra. =) Kraam

Glömde en grej, kom jag på. I morgon ska jag ta ut min komptid. :) Så jag är hemma hela dagen. Då kan ni se fram emot mycket uppdatering, kul.


Jag är förmodligen den sista

Hejhej. Har försökt ha en bloggfri dag. Men det gick inte riktigt som ni såg. =P

Jag är förmodligen den sista som "upptäcker" Britneys nya låtar. Har aldrig gillat henne (förutom när jag har barn och alltid klädd i rosa) men jag måste säga att Circus är jättebra. :) Ta och lyssna om ni inte redan gjort det. ;P puuss & kram




Hur bra som helst. Eller hur?

Vad duktig jag är

Nu kan jag mobilblogga. =) Det var ju inte så svårt som jag trodde. Nu kan ni vänta er att även få följa mig när jag är i skolan, på stan osv. Kul va? Och som ni ser så är min mobilkamera inte allt för dålig heller ;) Kraaam



Min söta, konstiga hund. :)


mitt första mobila Blogginlägg

MMS

mitt första mobila Blogginlägg


God morgon,

Hejhej. Nu har jag vaknat. Har feber igen vilket inte är så kul. :(  Men vad gör man? Man kan ju inte gå till skolan sjuk, så det var bara att stanna hemma idag.

Nåt jag har funderat på ett tag är att mobilblogga. Så att jag kan göra lite mer spontana inlägg, när jag är i skolan osv. =) Låter inte det bra? Ska bara lista ut hur man gör först. Nån som kan ge mig en liten ledtråd? =P

hugs!

Hemma

Har precis kommit hem, så nu sitter jag har i lucialinne och skriver. Måste säga att jag börjar förstå innebörden av ordet bloggberoende. För bloggberoende, det är precis vad jag är!  =) Kom hem för två minuter sen och känner att jag verkligen, verkligen måste skriva. :P

Har ni märkt att jag har blivit väldigt snäll på senast tiden? =P Jag tänkte nämligen tipsa er om väldigt bra sida. Andra gången idag, =P Här har dom också väldigt fina saker förstås. ;) Har inte hunnit kolla in så mycket annat än kläderna, me nni kan ju ta er en titt. Och om ni går in på Gossip Outfits så hittar ni kläder inspirerade från just serien Gossip Girl. Riktigt kul, även om jag inte tycker att alla kläder passar in kanske. Men ta en titt och bedöm själva. Leilei.nu  Ha det bra! =)



                                     Serena?


Blair?




Jenny?


Uppdatering: Om ni går in på accessoarer så hittar ni fransväskorna som Kenza lottade ut i sin julkalender för ett tag sen. :)

Nu ska jag iväg

Hej. Hinner med ett till inlägg innan jag ska iväg och lussa. :)

Nu har jag klätt på mig massor av kläder. Känner mig som en stor, tjock korv typ. :P Men man vill ju inte frysa när man stor där ute och sjunger. Så nu får vi hoppas att det går bra och att ingen svimmar, vore ju inte så kul. Okej, nu var jag inte ärlig. Det vore faktistk lite kul. =P Men önska mig lycka till! =) kram på er !

Söta saker

Hej på er. =) Hittade en jätterolig sida. Och snäll som jag är, tipsar jag er om den. ;) chicy.se  Dom har en massa söta saker, lite preppy-stil över en del grejer. We like it! :P Kramar



Jättesöt kjol! :)



Gulligt halsband!


Tredje advent.

Hej bloggen, =)

Idag är det tredje advent och allt har gått så sjuuukt fort. Bara en termin kvar i grundskolan. OCh samtidigt som jag längtar till gymnasiet vill jag ändå ha min barndom kvar. Jag vill inte bli vuxen, börja ta ansvar och oroa mig för en massa saker. Känner ni igen er?

Men nog om det. :) Idag ska jag ju lussa på plantan. Febern är borta, skönt. Men en sak som oroar mig lite är att vi ska att vi ska vara ute åtminstone en gång. Det blir ju svinkallt! Och jag som fortfarande är lite sjuk lär väl bli mer förkyld. Så nu ska jag stryka mitt lucialinne och hoppas på att jag kan få det rakt. puss och kram =)



Ska ni lussa idag? :)

Lucia,

Hejhej, har ni haft det bra? :) Förlåt för dålig uppdatering och för att jag inte har godkänt några kommentarer, men jag skyller på att jag har varit sjuk. Hade 38 graders feber senast i går. :( inte så kul, för så fort jag har lite feber blir jag yr. Hela världen snyrrar typ. :P kan bero på att jag har lite lågt blodtryck eller nåt.

Men idag är det ju lucia. Någon som har lussat? Inte jag iaf, imorgon ska vi lussa med skolan i byn. Om jag är tillräckligt frisk vill säga. Hoppas det! För i så fall får jag kompa ut hela torsdagen, eftersom jag var iväg med estetiska profilen förra lördagen. Kommer ni ihåg? Och det skulle ju varit hur skönt som helst att vara ledig på torsdag. Vi får se hur det blir. Och i fortsättningen lovar jag betydligt mer uppdatering eftersom jag inte är sjuk längre. :) Kram

Joe Brooks

Hejhej. Tycker ni inte att det har varit lite dålig uppdatering idag? :P Det får vi ta och ändra på.

Älskar den är låten, så himla fin. Har typ inte lyssnat på något annat på sistone. :) Och det gör ju inget att han som sjunger är sjukt snygg. ;)  Lyssna och tyckt till! :)


Svea mössor?

Eftersom min dag har varit apatråkig, så tänker jag bespara er den. Man vill ju inte tråka ut er, mer än vanligt då. ;P

En sak jag alltid undrat är hur katten svea mössorna har kunnat bli så populära? jag menar, egentligen är dom ju ganska fula. Aldrig att jag skulle ha en sån sak på mitt huvud. =P man vill ju inte se ut som en liten fjortis. Gud vad negativ jag låter. Bara klagar och klagar. Men det får man väl göra ibland. Så vad tycker ni? Svea mössor, Hiss eller Diss?



nja. inget för mig. :P



Jag kör hellre på en lite större, stickad mössa i vinter. kanske inte riktigt en sån här, men jag hittar ingen annan bild. Men jag tror att ni förstår iaf. :)


Hinner nog med ett till.

Hejhej, nu ska jag snart gå och lägga mig.Upp tidigt imorgon också. Men ett litet inlägg hinner jag nog med. ;)

Tack för alla fina kommentarer. Uppskattar verkligen alla kommentarer jag får. Och  svarar på alla, utom dom som är reklam. Jag har nog aldrig fått så här mycket kommentarer någon gång. Och fortsätt kommentera, snälla! För ni vet väl själva hur rolig varenda liten kommentar är? :) Det var allt för mig idag. Godnatt!


Nyår,

Tycker att den här klänningen är så himla fin. :) Fundera på att beställa den på nyår. Den kommer från Juicy Couture och kostar ca 3800., finns på www.nelly.comKanske lite mycket för en klänning, som jag vet att jag inet kommer använda jätte mycket? Tänk sen ett par klackar, en söt liten väska och det är dags för fest! :) Så vad tycker ni? Ska jag beställa den eller inte? Hugs!



Vad säger ni?


Äntligen,

Japp, äntligen släpps den. Ni har väl inte missat? Gossip Girl, hela första säsongen plus en massa bonus material. :) Ska bli så kul att se om alla avsnitten, tycker i alla fall jag. Men det är kanske bara jag som är så besatt. =P puss på er!



Äntligen, äntligen, äntligen!


Tisdag,

Hejhej, har ni haft det bra? :) Jag har nog haft världens jobbigastet dag idag, tror jag. Det började med att jag inte vaknade när klockan ringde imorse. Hatar när jag inte gör det. Istället för att gå upp klockan 6 som jag brukar vaknade jag av att mamma kom ner kl 7 typ. Hatar, hatar, hatar att försova mig, hinner ju typ inte sminka mig då. Eller iaf inte äta frukost. :P menmen , sen när jag kom till skolan så visade det ju sig att vi skulle ha so prov på morgonen! Klockan 8 på morgonen!  Hallå, jag sover ju nästan fortfarande då. Men jag tror (läs: hoppas) att det gick bra iaf. :) Och som ni förhoppningsvis redan vet, så är det ju lucia på lördag. Men eftersom vi inte är i skolan då lussar man ju förstås på fredag. Så vi hade 3 timmars övning idag. Jäkligt jobbigt! Man får så ont i ryggen och föttera av att stå upp så länge. 
 
Och på torsdag ska jag kanske till piraten... hmm. Vi får se hur det blir med det. Jag kommer nog vara jävligt bakis på fredag om jag går. OCh vi ska vara i skolan redan halv 7 pga lucian. Nja.. nu när jag skriver det ser jag hur jävla dumt det låter. Vem klara att gå flera luciatåg bakis. =P inte jag iaf. älskar er mina 70 läsare. (a)


90210

Hejhej , idag har jag inte gjort så mycket för utom att gå i skolan och träna. Och just det! Har ju pluggat So också. Prov på första världskriget imon. Gud vad det är onödigt med krig. Och tänka vad mycket midre man hade behövt plugga till om första- och andra världskriget aldrig hade varit.  :) Nej, nu får jag snart pallra mig bort till tv:n. 90210 börjar ju snart. :) Jag tycker det är jättebra. Eller vad säger ni? Fast det är klart. Inget slår ju Gossip Girl. Nej, nu kom jag bort från ämnet lite tror jag!

Nu måste jag bara leta upp min blekingesöm också. Den ska lämnas in imorgon. Så det är väl bäst att göra klart den. :P Hugs!


Bite me, please

Visst är han snygg?



Förresten, nån som sett Twilight? Värd att se? :)


Nattinatti

Det får bli det sista inlägget för kväll. Det är ju, suck redan måndag imorgon. Men man får ju se det poisitivt. Hela en dag närmare jullovet. :) Ska bli så skönt. Det känns inte som om jag har gjort något annat än att plugga sen vi började skolan. Egentligen skrev jag bara detta inlägget för att jag kände att jag ville skriva något men så kom jag på en rolig sidan jag kunde tipsa om också. Så här kommer den. http://www.taaz.com/ Den är väldigt underhållande om man inte har någonting att göra. :) Men nu säger jag god natt, men innan jag ska sova ska jag bara kolla igenom franska glosorna vi har tills imon. Tur att man är smart! Sov gott! :)

Manola Blahnik

Visste ni att ett av mina mål i livet är att äga ett par Manolo Blahnik skor innan jag har fyllt 25? :) kramkram



<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/387524/sauuuraahs?claim=mgb32whsapq">Följ min blogg med bloglovin</a>

Tjallamalla

Hej, har precis kommit hem från träningen. Så jag ska snart hoppas in i duschen. Men först vill jag tipsa om en rolig och lite annorlunda sida med accessoarer, kläder, skor och väskor. hahah . en hel del gulliga saker måste jag säga. =P

www.tjallamalla.com 


haha . lite speciella men söta. Tycker även att dom liknar lite av Manolo Blahniks tidiga skor. :P

En snygg partyväska ;)

Hej bloggen!

Hej nu kommer en liten uppdatering. Har inte bloggat på flera dagar ju, mest för att jag inte har haft någon insperation och inte tyckt att någor varit värt att skriva om, men nu ska det bli ändring på det. Lovar! Så därfär kommer en liten sammanfattning om min helg.

Igår, lördags alltså, skulle estetiskaprofilen på min skola uppträda på Wachtmeister, en galleria i stan. Vid halv ett pallrade jag mig iväg till Michael Elias som hade öppet hus, träffade mamma där och måste säga att jag nästan har bestämt mig för att gå där. :) om jag bara kommer in så att säga. HoppasHoppasHoppas! Efter att ha varit på öppet hus gick jag tillbaka för att se det sista uppträdandet. Jätteduktiga var dom! :) Bilder kommer ikväll.  
 

Asos

Hej på er! Kolla in dom har übersöta kjolarna jag hittade på Asos. Kika in där för fler snygga kläder. :) Kram



Gud vad söta! :)


Rei Kawakuba för HM

Hejhej , HM har ju som tradition att låta en gästdesigner designa deras höstkollektion. I år gick turen till den japanska designern Rei Kawakubo. Hon ska designa en dam- och en herrkollektion, några få utvalda barnplagg, assessoarer och en exklusiv unisexparfym. Unisexparfym? hmm. det låter ju inte lite konstigt. Tror ni att den kommer lukta mer åt det feminina håller eller lite mer maskulint? Men jag tror nig inte att det är något för mig iaf. :) pussar ,







Hrmm . måste då säga att jag inte tror att det är nåt för mig i alla fall.

Hemma,

Hejhej. nu är jag hemma från skolan. :) puuhh... vilken dag! Inte nog med att min klass var mer cp än vanligt. Jag var tvungen att skriva franskaprovet som jag missade i fredags när jag var sjuk. hahah. well... där har ni min dag =P Har varit i skolan och nu sitter jag har igen.

Om ni kikar in lite senare så får ni se min svarta klänning som jag lovat att lägga upp bilder på sen innan. :) men kameran har varit konstig. :P Och just det, dom utlovade bilderna på nagellacket blir inte av. Nagellacket är typ halvt avskavt redan efter första dagen, så typiskt mig! Kramkram!!

RSS 2.0