Godnatt!

Så nu har äntligen mitt nagellack torkat. Målade lila nagellack den här gången, jättefint blev det. :) Bilder kommer imon., orkar inte lägga in dom på datorn nu. Så jag antar att jag säger godnatt nu och så hörs vi imon. Ska nog ge mig på att försöka blogga innan skolan imon. Hmm... vi får väl se. =P Sov gott!



Världens gulligaste pappa!


Hejhej . Min pappa måste nog vara världens gulligaste. Bara för att jag är lite sjuk lagar han värsta italienska middagen till mig. Mums! :)



Förresten, såg ni Gossip Girl nyss? Jag tycker att det är så jävla bra. Det blir ju bara bättre och bättre för varje gång. Gissa vem som kommer stå först i kön när säsong 1 släpps på dvd? ;) 10 december för er som undrar. :) kanske nåt att önska sig i julklapp, men jag tror inte att jag kan vänta så länge. ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen! Hugs!


Designen,

Godmorgon, eller godeftermiddag  kanske man ska säga. Det blir nog inte så mycket uppdatering idag heller eftersom jag verkligen försöker bli färdig med min design till ikväll. :)  Men vad tycker ni hittills? :D Puss


Bloggen,

Hej på er! mår ni bra? har ju knappt hunnit uppdatera någonting idag. Men det är inte bara mitt fel eftersom blogg.se inte fungerade riktigt som det skulle. :( Inte så kul.

Som ni ser så håller jag på att ändra min design lite. :D Det är ju kul när man slipper ha dom där färdiga mallarna. Men jag är låångt ifrån färdig. Ha tålamod! Hoppas på att bli någorlunda färdig i morgon kväll kanske. =) Men detta blir med säkerthet mitt sista inlägg för idag. Så godnatt allesammans! :) sov gott!

I WANNA PARTY LIKE A STAR


Klänning - Miu Miu
Skor - Brian Atwood
Väska - Chanel
Armband - Philippe Audibert

Vad säger ni om den outfiten när det är dags för fest? Ingen jag skulle tacka nej till iaf. ;) Jag tycker att det är ascoolt med dom lilafärgade skorna till det annars svarta och silvriga.


Läsarnas tips om hur man blir frisk!

Drick mycket varmt. - Anonym

Svälj femton vitpepparkorn. Tar definitivt bort alla bakterier. - Anniiie

Ät mycket c-vitamin. - Felle

Tack för alla kommentarer och alla fina tips. Men ärligt talat så vet jag inte om jag vågar svälja 15 stycken vitpepparkorn. =P Ont i magen, eller vad liksom. Men jag ska dricka mycket varmt och käka mycket apelsin och hoppas på att jag blir frisk till måndag. Synd bara att jag förmodligen måste iväg en sväng till Karlshamn på söndag, hmm. Så det blir kanske inte så mycket vila i helgen iaf.

Men nu säger jag godnatt! Ska försöka sova bort förkylningen. Vi hörs imon! pusspusspuss. :)

Sjuk,

Nejnejnej. Jag får inte bli sjuk nu. Jag som hade så roliga planer inför helgen. Shopping med Sara i hemlig stad på lördagen. :) Och sedan en riktig Sara/Sarah kväll med spa, film och en massa godis. Men jag antar att jag får ställa in det. Men jag tänkte att ni mina kära läsare kunde ge mig lite tips om vad man ska göra för att bli frisk snabbare när man är förkyld.

Vi hörs sen! Nu ska jag lägga mig framför tv:n och kolla på nåt bra. Desperate Housewives kanske? kram :)


Hörs sen!

Vad gör man om en av ens allra bästa kompisar plötsligt har förändrats helt? Hon tror att hon är bäst, kommer att lyckas bäst, kommer att bli ihågkommen mest. Orkar man verkligen fortsätta den vänskapen? Jag tror faktiskt inte att jag gör det.

Jag vet att ni där ute kommer att säga att hon beter sig så på grund av dåligt självförtroende och blablabla. Men jag har faktiskt inte tid med sådana människor, själupptagna människor tar bara upp ens tid. För visst är det jobbigt att alltid klämma fram ett leende när dom säger något otroligt dumt. som egentligen får dig att undra vad hon är för en person. Och visst vill man egentligen bara skrika att hon är den mest självupptagna person som finns! Så känner iaf jag, och det är synd. För på senare år har den här personen blivit som en syster för mig, och betyder egentligen väldigt mycket. Men jag antar att det är dem som står en närmast man älskar att hata.



Kreativum

Hej på er. Nu är jag hemma och har även hunnit med lite franska. Så här kommer några bilder från kreativum där jag och några kompisar posade glatt . ;) Skit kul hade vi, eller hur? men nu ska jag hoppa till sängs. Måste upp tidigt imorgon. Godnatt!







Ursäkta den dåliga bildkvalitéen, men kreativums kamera var inte så bra) =P


Förlåt!

Fanfanfanfan! Förlåt, men jag orkar faktiskt inte skriva något just nu. Vi hörs när jag mår bättre. // Sarah

Prao

Hej på er. Har precis gjort det sista på min praopresentation som vi ska redovisa imon. Det blir nog bra, jag menar dom går ju bara i femman och dessutom har jag ju världens bästa självförtroende nu mera! XD Men jag har nog inte berättat att jag praoade i en Blomsteraffär. Det var i alla fall jättekul. Jag måste faktiskt säga att jag är lite av en naturbegåvning när det gäller sånt. :)



 Eller vad säger ni?  massor med pussar


Onsdag.

Hejhej . mår ni bra? Jag gör det i alla fall. Hahah . jag måste bara berätta om min dag. Helt kaos liksom. XD På morgonen när jag kom till skolan viade det sig att vi skulle på en grej som kallades "framtidståget" - nån som känner till det? - men vi i estetiska profilen (en profil på min skola med, dans, musik,bild, drama osv) kunde inte gå på den eftersom vi var tvugna att förbereda vår show vi skulle ha på skolan. Jag, Lollo och Nash skulle dansa en dans som vi nästan inte övat nåt på. Men iaf showen satte igång och det blev vår tur. Och jag har aldrig, aldrig skämt ut mig så mkt förut! Hahahha . så jäkligt pinsamt var det. Vi gjorde bort oss helt. :P och gud vad jag ångrar att jag gick upp på scenen och utförde den där dansen.

Men man ska ju tänka povitivt, eller hur? För nåt bra förde det ju iaf med sig. Jag kommer nog aldrig att tycka att någonting är pinsamt mer. :D puss . Sarah

Hej.

Hejhej. Nu är jag hemma efter skolan. :)  Idag har det faktiskt varit en helt vanlig dag i skolan. Varken mer eller mindra kul, eller kanske inte så kul. Vår mattelärare typ hade damp idag.:P Menmen... efter skolan gick jag ner till moped affären (vad ska man kalla det då?) där jag mötte min mamma och pappa. Nu har jag nog bestämt mig för vilken moped jag ska ha. Blir nog en PGO T-rex, vad säger ni om det? Men nu måste jag ta er runda med min söta hund. Brr... inte så kul med tanke på vädret. Det blåser, regnar typ nästan och är allmänt grått och trist. pussar <3

Godnatt.

Hej på er och godnatt. Eller jag ska nog inte gå och lägga mig än. Ska kolla på ett avsnitt av desperate housewives först. Är det bara jag som älskat det? ;) Förmodligen inte. Men ni får ha det så bra tills jag skriver imon. Vilker förmodligen blir på efetmiddagen efter skolan, eftersom jag inte är så morgonpigg. Godnatt! Hugs! Hugs! Hugs!

St. Barths - St. Martin

Hej. Jag tänkte göra ett lite avslöjande. Spänning.. om ca. fem månader åker jag till väst indien, närmare bestämt St. Barths och St. Martin. Stannar en vecka på varje ö. :D Gud vad jag längtar efter att riktigt få skämma bort mig. Härligt!



St. Martin



St. Barths

Snälla låt det bli april :D

Måndag,

Hallå på er. Hur har er dag varit? Min har faktiskt varit ganska bra. :) Förutom att jag fick sån väldig huvudvärk på eftermiddagen. Franskan?

Jag har tänkt på en sak. Ser era morgonar likadana ut varje dag? Det gör i alla fall mina. Jag går upp, duschar, torkar håret, sminkar mig, klär på mig, fixar håret, äter en vääldigt snabb frukost och borstar tänderna. XD Vilka morgon rutiner man har, va? Men ärligt talat skulle det ju bli helt fel om man t.ex började med att borsta tänderna. Eller hur?

Jaha, såna här tankar har jag. Onödiga? Nej, inte alls! :D

puss och kram <3

Spetsleggings

Hejhej. Jag kikade in lite på Nelly.com. Där hittade jag ett par jättesöta spetsleggings, som ju är en av hösten/vinterns större trender. Själ tycker jag det är jätte gulligt. Vad tycker ni? Jag kunderar faktiskt på att klicka hem just dom här. De kostar ju bara 89:- + frakt förstås.
 

Är det inte hur snyggt som helst att ha ett par sådana? :)  massor med pussar

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Hadefaktiskt40läsareigår! Hur var er fredag kväll? Min var helt okej. Kommer inte att gå inte på några detaljer. Idag ska jag inte göra så mycket. Men en sak ska jag iaf göra. Börja på min bokrecension, vilket jag nu har försökt med i typ två veckor. :P haha. okej kanske en då! Men det är alltid lika segt. Massor med Kramar

Seg vecka

Tjo på er(ni som nu läser)! Jag har inte hunnit uppdatera någonting, har haft en jätte tuff vecka med skolan. Men nu ska det bli ändring på det. :) Idag vaknade jag kl. 6 och hoppade in i duschen pigg och glad. Läs: Skirt trött och allmänr seg. Sen gjorde jag det vanliga sminkade mig, åt osv. Och sen pallrade jag mig iväg till skolan. Skulle ju stå på torget(i skolans kafé) och det är ju roligt. Så det var em allmänt lugn dag. :) Nu ska jag väl ta det lugnt och så hörs vi senare i kväll. Hug!Hug!


RSS 2.0