God morgon!

Har precis gjort mig i ordning. Ska snart till stan och möta några trevliga människor. :)

jag har alltid varit fascinerad av John Gallianos sminkningar. Dom är helt otroliga! Han använder så härliga färger, och  det blir så coolt. Bilden kommer från John Galliano höst/vinter 08.



Här gäller då inte less is more. =P

Godnatt, kanske.

Tänkte egentligen klaga på det enormt tråkiga väder vi har här nere just nu. En massa snö, jag vill ju ha det varmt. Men det är svårt när man möts av en sån här fin utsikt på morgonen!



Ska nog gå och lägga mig och läsa lite nu. Håller på att läsa Om jag kunde drömma för typ miljonte gången. Men jag kan inte få nog, dom böckerna är så bra. Och till er som inte läst dom böckerna än. Ni har verkligen missat någont. Gör er själva en tjänst och läs dem! haha , men godnatt på er allihopa. :)

Shopping i växjö

Här kommer lite fler bilder på grejerma jag köpte i växjö.



Skorna från skoaffären som jag inte kommer ihåg. Men märket är i alla fall Tamaris.





Ring från Pilgrim. Har jag nämnt att jag älskar Pilgrims smycken, och kanske framför allt ringarna. Hur snygga som helst! Jag har nog fem stycken tror jag, men det här är min enda i guld.

Jag köpte en hel del med tanke på att jag bara var i stan en halv timme. Vad ska jag säga, jag utnyttjar min tid väl. =P

Jag köpte också en svart midjekjol från Monki. Men har tyvärr ingen bild på den. (Kommer imorgon, jag lovar!) Men iaf så höll mamma på att bli galen på mig när jag kom hem med ännu en svart midjekjol. Men nu får det nog räcka, har trots allt tre stycken. (läs: Men hur kan man låta bli att köpa dem, dom är ju bara så söta.

Detta blir ett långt inlägg. Haha. Jag köpte också koftan som jag har på mig i inlägget under!

Dagen outfit

Så, nu har jag äntligen hittat sladden till min kamera, efter många timmars letande. (Det känns så i alla fall. :P) Vet ni vad den låg? På typ världens konstigaste ställe. Längst in i  min gardrobe(stavning!) under en massa kläder. Hur katten har den hamnat där? Jag har då ingen aning, men min mamma verkar ha ett finger med i spelet för när hon kom hem sa hon genast att jag skulle kolla i min garderob. Hmm..

Här kommer då äntligen dagens outfit!



Kofta - Monki (ny)
Linne - Gina tricot
Chinos - Gina Trickot
Skor - nån skoaffär i växjö (nya)

Men som ni ser är det snö och kallt ute, så jag fick byta om till svarta mjukisar innan jag gick ut! =P Och usch, ser ni vad blek jag är? Skulle verkligen behöva en tripp till nåt riktigt varmt lanfd, eller kanske bara solariumet? :P

No life, idag

Sitter och kollar på HM´s hemsida och fick idén att jag skulle beställa lite där ifrån. Varför inte liksom? Har aldrig beställt från några hemsidor på internet förut, så HM är nog bra att börja med. Så kanske jag vågar beställa från utländska sidor nån gång. :)

Nu ska jag kolla in vad jag ska beställa. Har bland annat funderat på ett par  bruna klackar med snörning, dom är ju ganska coola. Men dom är slut i storlek 36, så vi får se hur det blir.

Gahh , jag blir galen.

Godmorgon allihopa, får jag väl säga eftersom detta är mitt första inlägg idag. :) Sovit gott?

Men gud nu håller jag på att bli galen. Äntligen har någon kunnat hjälpa mig med att ta bilderna, men nu hittar jag inte min sladd. Ni vet den där man ska sticka in i datorn. Vet verkligen inte var jag har lagt den.. hrm ovanligt då. Jag brukar ju verkligen hålla koll på mina grejer, inte. hahah är lite av en slarver tror jag. =P Men nu måste jag verkligen gå ut med hunden, han liksom krafsar på mig. Och sen ska jag fortsätta leta. :)



En gammal bild på min lurviga hund, bara för att jag inte kan hitta den där jäkla sladden.

Ingen hemma,

Hejsan, hoppas min syrra kommer snart, annars får jag lägga upp bilderna imorgon. Hoppas det går bra i så fall. :) Men ha det bra så länge. Kraam


Växjö 09215

Hej allihopa! Igår var jag i Växjö och hälsade på min mormor och morfar. Vi fikade och så, alltid mysigt ju. :) Och jag hann även med en liten runda på stan, ofcourse. Lägger upp bilder på mina fynd senare ikväll, behöver nämligen lite hjälp med att fota. Det är svårt att fota hela en själv själv, om ni förstår vad jag menar. ;P

Men gud vad jag har tröttnat på min design, den är ju såå jukt tråkig liksom. Har lite idéer om hur jag vill att den ska se ut, men skulle gärna vilja höra några idéer av er också. =) Så kom gärna med förslag. Och vilken färg tycker ni att den ska gå i? hmm... jag har typ beslutsångest, haha! kram


Ett namn ni ska lägga på minnet!

Som vanligt när jag är förkyld och hemma från skolan så sitter jag och tittar på dyra skor, smycken, kläder osv på datorn. Och så plötsligt hittar jag en sida med helt underbara skor. =) Dom är designade av Alejandro Ingelmo. Och även om man som jag inte har hört talas om honom innan, så tror jag verkligen att det är ett namn ni ska lägga på minnet. Jag tror nämligen att det bara kommer att växa sig större och större. =P Det kommer även att komma smycken senare, är nyfiken på hur de kommer att se ut!




Mina favoriter är nog dom lila på första bilden. Hur coola som helst. Vilka är era? www.alejandroingelmo.com


RSS 2.0