Träning

Hej! Nu ska jag strax sticka till träningen, tränar massor som sagt. ;) Men när jag kommer hem har jag en liten sak att berätta. Nyfikna? Kraam =)

Usel bloggtid

Hejhej, som nu har märkt har jag inte bloggat någonting den senaste tiden. Men jag har verkligen inte haft tid. Mina dagar har i stort sett sett ut så här; Skola, träning, plugg, sova, skola, träning., pl... ja ni fattar! Och då måste man helt enkelt prioritera sånt, tyvärr. För jag älskar verkligen att blogga. :)

Lyckades Bella?

Så? Vad tycker ni? Gjorde Blondinbella bra ifrån sig?
Det tycker i alla fall jag. Och jag tycker att hon förtjänar högre än 8 poäng. :S Fast det var nog lite nervöst allt, och kanske lite stelt. Men jag förstår hennem jag skulle vara skitnervös om jag skulle upp där och dansa. Och ändå har jag typ dansat i 10 år eller nåt. =P Men jag tror att det kommer att gå bättre för henne sen, hejar faktiskt på henne. Tar emot att säga. Men hon verkade ju i alla fall ha jättekul, eller hur? PussFörresten, vad tycker ni annars om vår käära Blondinbella? =P

Jag klarar allt!

Hejhej! Hur har ni det? Jag är i alla fall överlycklig för att det är helg. :) Det var ju inte direkt någon mjukstart man fick i skolan. Full fart redan första dagen. Franska och en massa fysik som skulle vara färdigt idag. Och låt mig tillägga, jag verkligen suger på fysik. Ursäkta ordvalet, men det finns inget bättre ord för att beskriva hur dålig jag verkligen är på det! Och att det typ är det tråkigast som finns gör det ju inte heller bättre. =P Men nog gnällt för min del idag, för nu är det ju som sagt helg. Vad ska ni hitta på? :D  KramarHur kan man göra sånt här frivilligt? :P


När jag letade efter bilder hittade jag den här sidan. www.pluggakuten.se Den verkar lite smått bra. Med wikipedia och sånt i sig liksom. Kolla så fattar ni! Men jag undrar en sak, anses det som fusk att fråga om hjälp i forumet? :) 

RSS 2.0